MST Packaging Co., Ltd.

MST Packaging Co., Ltd.

michael@mstpack.com

86-750-8990560

MST Packaging Co., Ltd.
НачалоПродуктиПлоски торбичкиВакуумни торбичкиВакуумно запечатани кислородни торбички за кафе

Вакуумно запечатани кислородни торбички за кафе

  • $0.13
    ≥1000
    Piece/Pieces
Color Classification:
  • Описание на продукта
Overview
Атрибути на продукта

Модел №OPP070

място на произходКитай

Приложение в индустриятаХрана

Възможност за доставк...

ОпаковкаКартон

транспортOcean,Land,Air,Express

възможност за снабдяване10ton

портJiangmen

Вид плащанеL/C,T/T,D/P,D/A,Paypal

ИнкотермFOB,EXW

Опаковка & доставка
Продажба на единици:
Piece/Pieces
Тип пакет:
Картон


MST Pack, водещ доставчик на решения за опаковане, се гордее с производството на висококачествени вакуумни запечатани торбички с високо бариерно кафе. Нашите чанти са специално проектирани да осигуряват отлични бариерни свойства срещу различни елементи, като светлина, миризми и влага. Със специализиран дизайнерски екип и изключителна услуга след продажбата, MST Pack предлага редица предимства, включително персонализирани опции, удобна използваемост и иновативни дизайни за печат. Тази статия има за цел да проучи подробно характеристиките и предимствата на вакуумните запечатани с кислородни торбички с кислород на MST Pack.


Bags Tpye Stand Up Bags, Flat Bottom Bags, Side Gusset Bags, are available, Aluminum Foil Coffee pouches, High-Barrier Coffee Bags Color Up to 10 Color
Material Kraft Paper/ PLA/ Kraft Paper Size 4 oz, 6 oz, 8 oz, 12 oz, Accept Customized
Application Coffee, Tea, Snack, Chocolate, Cookies, Candy, Nuts, Other Food
Sample Free
Bags Components
Tear Notch, Window, One Way Coffee Valve, are available SEAL & HANDELING
Top Zipper, Pocket Zipper, Heat Seal, Tin Tie, are available
Printing Gravure Printing or Digital Printing
PORT OF SHIPPING
Jiangmen
Craft
Hot Stamping, Matt Finish, etc FAST DELIVERY
7-10 Work Days
Product Name Vacuum-Sealed Oxygen High-Barrier Coffee Bags Certifications BRC, ISO, HACCP, QS


Бариерни торбички с високо бариер: Свойства:

Вакуумните запечатани от MST пакет от кислородни торбички за кафе на високо бариера се отличават с осигуряването на превъзходна бариерна защита, защитавайки свежестта и качеството на кафето. Чантите предлагат следните бариерни свойства:

a. Лека бариера: Многослойната конструкция на торбичките ефективно блокира вредните UV лъчи, предотвратявайки разграждането на светлината и запазва аромата и аромата на кафето.

б. Бариера за миризма: Нашите чанти са проектирани с напреднали материали, които предлагат изключителна устойчивост на миризми, като се гарантира, че ароматът на кафето остава непокътнат и незамърсен.

° С. Бариера за влага: Филмите с висока бариера, използвани в нашите торбички, притежават изключителна устойчивост на влага, като ефективно предпазват кафето от усвояване на влага, което може да компрометира нейния вкус и качество.


КОНКЕНИ ПАНКИ НА ВИСОКИ БАРИ РАРТИ ПРИКОННИ ПРИЛОЖЕНИЯ:

Вакуумните запечатани с вакуумно-запечатани торбички за кафе на MST Pack намират обширно приложение в различни настройки, включително:

a. Магазини на дребно: Идеални за опаковане на кафени зърна или смляно кафе, тези торбички помагат да се поддържа свежестта и аромата на продукта на рафтовете на магазините.

б. Онлайн продажби: С нарастването на електронната търговия нашите чанти са добре приготвени за доставка на продукти за кафе, осигуряващи качеството им през целия процес на доставка.

° С. Специални кафенета: Визуално привлекателният и функционален дизайн на нашите чанти ги прави идеални за показване на първокласни предложения за кафе в специализирани магазини.


Oxygen High-barrier coffee bagsOxygen High-barrier coffee bagsHigh-barrier coffee bags

Дизайн на чанти за кафе с висока бариера:

MST Pack предлага гама от дизайни на чанти, които да се погрижат за разнообразни предпочитания и изисквания на клиентите. Нашите опции за дизайн на чанти включват:

a. Стендъп торбички: Тези чанти разполагат с долен гюс, което им позволява да се изправят изправени на рафтовете на магазините, като увеличат максимално видимостта и удобството за клиентите.

б. Плоско дънни торбички: С плоска основа тези торбички осигуряват подобрена стабилност, което ги прави подходящи както за дисплей на дребно, така и за транспортни цели.

° С. Странични торбички за гюзет: Проектирани с разширяващи се странични гюзета, тези торбички предлагат достатъчно място за кафе на зърна да се движат свободно, осигурявайки оптимално запазване на вкуса.

  1. Чанти за кафе с висок бариера за печат: дизайн:
    В MST Pack разбираме значението на визуално привлекателните опаковки. Нашият експертен дизайнерски екип може да ви помогне в създаването на персонализирани дизайни на печат, които отразяват идентичността на вашата марка и привличат вниманието на потребителите. Независимо дали става въпрос за живи цветове, сложни модели или интеграция на лого, ние имаме възможностите да оживим вашето виждане.

  2. КОНФОРМАЦИИ НА КАФЕ НА ВИСОКИ БАРИМИ Удобна използваемост: MST Pack Приоритизира потребителското изживяване, като гарантира, че нашите торбички с кафе с високо ниво на вакуумно залягане са лесни за справяне и отваряне. Функцията на чантите:

    a. Потребителски цип: Снабден с надеждно затваряне на цип, чантите ни позволяват удобно закрепване, запазване на свежестта на кафето след всяка употреба.

    б. Заоблени ъгли: торбичките са проектирани със заоблени ъгли, като сведат до минимум риска от случайни пробиви или наранявания по време на работа.

  3. Гъвкавост на персонализирането: MST Pack разбира, че изискванията на всеки клиент са уникални. Следователно, ние предлагаме гъвкави опции за персонализиране за нашите торбички с високо бариери с вакуумно запечатани кислородни торбички, включително:

    a. Вариации на размера: Можем да приспособим размерите на чантата, за да поберем различни количества кафе, като гарантираме перфектното приспособяване за вашите специфични нужди за опаковане.

    б. Избор на материали: В зависимост от вашите предпочитания, ние предоставяме множество материали, като PET/AL/PE, PET/VMPET/PE, или персонализирани ламинирания, за да отговорим на вашите специфични изисквания за бариера и устойчивост.

  4. Професионален дизайнерски екип и отлична услуга след продажбите: MST Pack се гордее с своя специален дизайнерски екип, състоящ се от опитни професионалисти, които могат да ви преведат през целия процес на опаковане. От концептуализацията до окончателното производство, нашите експерти гарантират, че вашето решение за опаковане се привежда в съответствие с изображението на вашата марка и маркетинговите цели. Освен това ние предоставяме изключителна услуга след продажбата за справяне с всякакви притеснения или запитвания, гарантирайки пълно удовлетворение на клиентите.

Заключение: Вакуумните чанти за кафе на MST PACK на MST Pack предлагат изключителни бариерни свойства, универсални дизайни на чанти, персонализирани опции за печат, удобна използваемост и изключителна поддръжка на клиенти. С нашите цялостни решения за опаковане, вашите продукти за кафе могат да се насладят на продължителна свежест, подобрена визуална привлекателност и подобрен срок на годност. Доверете се на MST пакет за всички ваши нужди от опаковки и повишете присъствието на вашата марка на конкурентния пазар на кафе.

Features Benefits
Light Barrier Preserves the flavor and aroma of coffee by blocking harmful UV rays
Odor Barrier Ensures the coffee's fragrance remains uncontaminated, maintaining its enticing aroma
Moisture Barrier Protects the coffee from moisture absorption, preserving its taste and quality
Suitable Applications Retail stores, online sales, and specialty coffee shops
Bag Designs Stand-up pouches, flat bottom bags, and side gusset bags
Printing Design Customized printing designs that reflect brand identity and capture consumer attention
Comfortable Usability User-friendly zipper closure and rounded corners for safe and convenient handling
Customization Flexibility Size variations and material selection tailored to specific packaging needs
Professional Design Team Dedicated experts guide you through the packaging process
Excellent After-Sales Service Exceptional customer support for addressing concerns and ensuring complete satisfaction



продуктови категории : Плоски торбички > Вакуумни торбички

Изпратете имейл до този доставчик
  • *Предмет:
  • *Да се:
    Mr. Michael Shea
  • *електронна поща:
  • *съобщение:
    Вашето съобщение трябва да бъде между 20-8000 знака
НачалоПродуктиПлоски торбичкиВакуумни торбичкиВакуумно запечатани кислородни торбички за кафе
Изпратете запитване
*
*

У дома

Product

Whatsapp

За нас

Разследване

Ще се свържем с вас незабавно

Попълнете повече информация, така че да може да се свърже с вас по -бързо

Декларация за поверителност: Вашата поверителност е много важна за нас. Нашата компания обещава да не разкрива личната ви информация на всяко разширяване с изричните ви разрешения.

изпращам