MST Packaging Co., Ltd.

MST Packaging Co., Ltd.

michael@mstpack.com

86-750-8990560

MST Packaging Co., Ltd.
НачалоПродуктиКомпостируеми торбички за кафеВисоко бариерно матово завършете три странични торбички за кафе за удължен срок на годност
Свържете се с доставчика

Високо бариерно матово завършете три странични торбички за кафе за удължен срок на годност

  • $0.11
    ≥1000
    Others
Color Classification:
  • Описание на продукта
Overview
Атрибути на продукта

Модел №PPP025

Материал за субстратпластмаса

Отпечатани елементиЧанта

Повърхностна обработкаРелеф, Филмово ламиниране, Горещо щамповане, Лакиране

Метод на печатЦифров печат

място на произходКитай

Възможност за доставк...

ОпаковкаКартон

транспортOcean,Land,Air,Express

възможност за снабдяване10ton

портJiangmen

Вид плащанеL/C,T/T,D/P,D/A,Paypal

ИнкотермFOB,EXW

Опаковка & доставка
Продажба на единици:
Others
Тип пакет:
Картон


Bags Tpye Stand Up Bags, Flat Bottom Bags, Side Gusset Bags, are available Color Up to 10 Color
Material Kraft Paper/ PLA/ Kraft Paper Size 4 oz, 6 oz, 8 oz, 12 oz, Accept Customized
Application Coffee, Tea, Snack, Chocolate, Cookies, Candy, Nuts, Other Food
Sample Free
Bags Components
Tear Notch, Window, One Way Coffee Valve, are available SEAL & HANDELING
Top Zipper, Pocket Zipper, Heat Seal, Tin Tie, are available
Printing Gravure Printing or Digital Printing
PORT OF SHIPPING
Jiangmen
Craft
Hot Stamping, Matt Finish, etc FAST DELIVERY
7-10 Work Days
Product Name High Barrier Matte Finish Three Side Seal Coffee Bags For Extended Shelf Life Certifications BRC, ISO, HACCP, QS


Три странични торбички за кафе

Кафето е напитка, която ежедневно се консумира от милиони хора по света. Това е стока, която изисква внимателно боравене и опаковане, за да се гарантира, че неговият аромат и аромат са запазени. Една от най -популярните форми на опаковане на кафе е торбата за кафе с трите странични уплътнения. Тези чанти са популярни, тъй като са лесни за използване, рентабилни и осигуряват висока степен на защита на кафените зърна. В тази статия ще обсъдим предимствата на използването на матово покритие с висока бариера три странични торби за кафе за удължен срок на годност.


three side seal coffee bags

Матови довърши три странични торбички за кафе

Матовите финиши три торби за кафе са популярни сред производителите на кафе заради естетическата им привлекателност. Матовото покритие придава на чантите премиум вид и усещане, което може да помогне за увеличаване на продажбите. В допълнение към визуалната си привлекателност, матовите довършителни чанти също осигуряват високо ниво на защита на кафените зърна. Матовото покритие помага да се блокира светлината, което може да накара кафето да загуби аромата и аромата си с течение на времето. Освен това помага да се предпази кафето от влага и кислород, което може да доведе до разваляне.

Чанти за кафе с висока бариера три странични уплътнения за удължен срок на годност


Чанти за кафе с висока бариера три странични уплътнения са проектирани да осигурят допълнителен слой защита на кафените зърна. Тези торбички са изработени от материали, които имат висока степен на бариерни свойства, което помага да се предотврати влизането в влагата, кислорода и други замърсители в торбата. Свойствата с висока бариера на тези торбички могат да помогнат за удължаване на срока на годност на кафето, което е важно както за производителя, така и за потребителя.
Удълженият срок на годност е особено важен за производителите на кафе, които искат да гарантират, че техните продукти остават свежи възможно най -дълго. Използвайки високо бариерно матово покритие три торби за кафе, производителите могат да удължат срока на годност на своите продукти и да намалят вероятността от разваляне. Това може да помогне за намаляване на отпадъците и подобряване на рентабилността.
Matte finish three side seal coffee bagsHigh barrier three side seal coffee bags for extended shelf life
В заключение, матовите торби с високо бариерно покритие три странични торби за кафе са отличен избор за производители на кафе, които искат да осигурят на своите клиенти висококачествено кафе, което остава свежо за по-дълго. Тези торбички осигуряват висока степен на защита на кафените зърна, което помага да се предотврати развалянето и поддържането на аромата и аромата на кафето. Освен това, матовото покритие на тези чанти може да помогне за увеличаване на продажбите, като осигури първокласен вид и усещане. Ако сте производител на кафе, помислете да използвате матови торбички с високо бариерно покритие три странични торбички за кафе, за да защитите и запазите кафените си зърна.

продуктови категории : Компостируеми торбички за кафе

Изпратете имейл до този доставчик
  • *Предмет:
  • *Да се:
    Mr. Michael Shea
  • *електронна поща:
  • *съобщение:
    Вашето съобщение трябва да бъде между 20-8000 знака
НачалоПродуктиКомпостируеми торбички за кафеВисоко бариерно матово завършете три странични торбички за кафе за удължен срок на годност
Изпратете запитване
*
*

У дома

Product

Whatsapp

За нас

Разследване

Ще се свържем с вас незабавно

Попълнете повече информация, така че да може да се свърже с вас по -бързо

Декларация за поверителност: Вашата поверителност е много важна за нас. Нашата компания обещава да не разкрива личната ви информация на всяко разширяване с изричните ви разрешения.

изпращам