MST Packaging Co., Ltd.

MST Packaging Co., Ltd.

michael@mstpack.com

86-750-8990560

MST Packaging Co., Ltd.
НачалоПродуктиКомпостируеми торбички за кафеЕкологични 100% устойчиви компостируеми торбички за кафе 12 унции с клапан

Екологични 100% устойчиви компостируеми торбички за кафе 12 унции с клапан

$0.29 - 0.59 /Piece/Pieces
Color Classification:
  • Описание на продукта
Overview
Атрибути на продукта

Модел №CCB202301

МаркаMstpack

място на произходКитай

Тип обработкаЦелулозно формоване

Приемете персонализиранеПриемете

Приложение в индустриятаОпаковка за храни и напитки

SizeAccept Customization

MaterialCompostable Material

LogoAccept Customization

Other ComponentsTear Notch, Window, Valve, Top Zipper

Quantity10,000 units

Възможност за доставк...

ОпаковкаКартон

продуктивност1000000tons/ year

транспортOcean,Land,Express

Място на произходКитай

възможност за снабдяване1000000tons/year

сертификатISO 22000, CIQ, HACCP, BRC, ISO 9001, FDA

HS код3923210000

портJiangmen

Вид плащанеL/C,T/T,D/P,D/A,Paypal

ИнкотермFOB,CFR,EXW,CIF,CPT,DDP,DDU

Опаковка & доставка
Продажба на единици:
Piece/Pieces
Тип пакет:
Картон
Пример за картина:

Компостируемите торбички за кафе са вид опаковъчен материал, който е предназначен да се разгражда и разлага в среда за компостиране, като не оставя вредни или токсични остатъци зад себе си. Тези компостируеми торбички с 12 унции са изработени от растителни материали като царевично нишесте или захарна тръстика, които са възобновяеми и устойчиви ресурси.


По -долу е таблицата с параметри на компостируеми торбички за кафе:

Bags Tpye Stand Up Bags, Flat Bottom Bags, Side Gusset Bags, are available Color Up to 10 Color
Material Kraft Paper/ PLA/ Kraft Paper Size 4 oz, 6 oz, 8 oz, 12 oz, Accept Customized
Application Coffee, Tea, Snack, Chocolate, Cookies, Candy, Nuts, Other Food
Sample Free
Bags Components
Tear Notch, Window, One Way Coffee Valve, are available SEAL & HANDELING
Top Zipper, Pocket Zipper, Heat Seal, Tin Tie, are available
Printing Gravure Printing or Digital Printing
PORT OF SHIPPING
Jiangmen
Craft
Hot Stamping, Matt Finish, etc FAST DELIVERY
7-10 Work Days
Product Name Eco Friendly 100% Sustainable Compostable 12 Oz Coffee Bags With Valve
Certifications BRC, ISO, HACCP, QS

Biodegradable-coffee-pouches-bags

Compostable stand up coffee bags with oval window, made of 100% compostable material. Would you like this sample coffee bags, contact coffee bags factory and get free samples.

compostable 12 oz coffee bags

Custom color printing stand up compostable coffee bags with valve, the capacity of this compostable coffee bag is 12 oz, is it the size you want? Contact coffee bags supplier and get a free quote.

Компостируемите торбички за кафе са значителна стъпка към намаляване на въздействието върху околната среда на кафе индустрията. Традиционните торбички за кафе се правят от небиоразградими материали като пластмаса и алуминий, които могат да отнемат стотици години, за да се разлагат и могат да допринесат за замърсяване и отпадъци.


Компостируемите торбички за кафе осигуряват екологична алтернатива, която намалява количеството отпадъци, генерирани от кафе индустрията. Тези торбички могат да бъдат изхвърлени в кошче за компост или изпратени в съоръжение за компостиране, където те ще се разпаднат естествено и ще помогнат за обогатяване на почвата.


  • Eco Friendly Material Promote Circular Economy


In addition to being environmentally friendly, compostable coffee bags also offer benefits such as improved shelf life and protection against moisture and oxygen. They are also aesthetically pleasing, with a natural and earthy appearance that appeals to consumers who are environmentally conscious.



  • Compostable Coffee Bags with Valve


Compostable coffee bags with valve for the release of carbon dioxide that is produced by the coffee beans during the roasting process. This helps to prevent the bag from expanding or bursting, while also preserving the flavor and freshness of the coffee.



biodegradable-coffee-packaging

Custom White & Brown Kraft Paper Stand Up Pouches Compostable Coffee Bags with Valve and Window


Компостируемите торбички за кафе с Valve стават все по -популярни през последните години, тъй като потребителите стават по -наясно с въздействието върху околната среда от традиционните пластмасови опаковки. Използвайки компостируеми материали, тези торбички могат да помогнат за намаляване на количеството пластмасови отпадъци, които се озовават на депата и океаните, като същевременно осигуряват практически и удобен начин за съхранение и транспортиране на кафе.


Въвеждането на компостируеми торбички за кафе с клапан представлява значителна стъпка напред в устойчивите решения за опаковане за кафе индустрията и демонстрира нарастващ ангажимент за екологична отговорност от кафенета и търговци на дребно.

custom coffee bags


12 унции компостируеми торбички за кафе са популярни поради няколко причини:

  1. Удобство: 12 унции е често срещан размер за торбичка с кафе и е добро количество за много пиещи кафе, които да използват в рамките на седмица или две. Чантите също са лесни за съхранение и транспортиране.
  2. Екологично чисти: Компостируемите торбички за кафе се правят от материали, които могат да се разлагат естествено, което намалява количеството на пластмасовите отпадъци, които се озовават в депата и океаните.
  3. Свежест: Клапанът на компостируемите торбички за кафе помага да се запази аромата и свежестта на кафето, като позволява освобождаването на въглероден диоксид, като същевременно се предпазва кислорода навън.
  4. Брандиране: Coffee Roasters и търговци на дребно могат да използват 12 -унционните компостируеми торбички за кафе като начин да маркират и да разграничат своите продукти, като показват на потребителите, че са ангажирани с устойчивостта и екологичната отговорност.
  5. Разходи: Въпреки че компостируемите торбички за кафе могат да бъдат малко по -скъпи от традиционните пластмасови торбички, разликата в разходите често е минимална, особено когато се има предвид положителното въздействие върху околната среда и потенциалните маркетингови ползи.
Като цяло популярността на 12 унции за компостируеми торбички за кафе може да се дължи на тяхното удобство, устойчивост, свежест, потенциал за брандиране и разумни разходи.


compostable coffee bags with tin tie


Персонализирани компостируеми торбички за кафе от MstPack

MSTPACK е производител и доставчик на персонализирани компостируеми торбички за кафе. Ние предлагаме широк спектър от опции за персонализиране, включително размер, материал, печат и опции за клапани.

MSTPACK предлага опции за печат по поръчка за нашите композитивни торбички за кафе, което позволява на кафета за кафе и търговци на дребно да добавят своята марка и лого към чантите. Ние също предлагаме различни опции за клапани, включително дегазани клапани, ароматни клапани и други, за да помогнем за запазването на свежестта и аромата на кафето.

В допълнение към персонализираните композитивни торбички за кафе, MSTPACK предлага и редица други екологични опции за опаковане, като компостируеми опаковки за храна, биоразградими опаковки и други.

продуктови категории : Компостируеми торбички за кафе

Изпратете имейл до този доставчик
  • *Предмет:
  • *Да се:
    Mr. Michael Shea
  • *електронна поща:
  • *съобщение:
    Вашето съобщение трябва да бъде между 20-8000 знака
НачалоПродуктиКомпостируеми торбички за кафеЕкологични 100% устойчиви компостируеми торбички за кафе 12 унции с клапан
Изпратете запитване
*
*

У дома

Product

Whatsapp

За нас

Разследване

Ще се свържем с вас незабавно

Попълнете повече информация, така че да може да се свърже с вас по -бързо

Декларация за поверителност: Вашата поверителност е много важна за нас. Нашата компания обещава да не разкрива личната ви информация на всяко разширяване с изричните ви разрешения.

изпращам