MST Packaging Co., Ltd.

MST Packaging Co., Ltd.

michael@mstpack.com

86-750-8990560

MST Packaging Co., Ltd.
НачалоПродуктиЧанти за кафе алуминиево фолиоОтпечатано матово ламиниране фолио за кафе за кафе за студено варене

Отпечатано матово ламиниране фолио за кафе за кафе за студено варене

  • $0.16
    ≥1000
    Piece/Pieces
Вид плащане:
L/C,T/T,D/P,D/A,Paypal
Инкотерм:
FOB,EXW
Мин. Поръчка:
1000 Piece/Pieces
транспорт:
Ocean,Land,Air,Express
порт:
Jiangmen
  • Описание на продукта
Overview
Атрибути на продукта

Модел №MPA006

СтатусНаполовина трудно

употребаХрана

Метод на обработкаОтпечатано

формаИзрязване на парче

място на произходКитай

Възможност за доставк...

ОпаковкаКартон

транспортOcean,Land,Air,Express

възможност за снабдяване10ton

портJiangmen

Вид плащанеL/C,T/T,D/P,D/A,Paypal

ИнкотермFOB,EXW

Опаковка & доставка
Продажба на единици:
Piece/Pieces
Тип пакет:
Картон

Кафето торбички са решаващ компонент на кафе индустрията, осигуряващ безопасен и удобен начин за съхранение и транспортиране на кафени зърна и площадки. Алуминиевите торбички за кафе на фолио са популярен избор поради отличните им свойства на бариерата срещу влага, кислород и други замърсители, които могат да влошат качеството на кафето. В тази статия ще се съсредоточим върху отпечатаните чанти за кафе алуминиево фолио, матово ламиниране алуминиево фолио за кафе и чанти за кафе алуминиево фолио за студено варене.


Bags Tpye Stand Up Bags, Flat Bottom Bags, Side Gusset Bags, are available Color Up to 10 Color
Material Kraft Paper/ PLA/ Kraft Paper Size 4 oz, 6 oz, 8 oz, 12 oz, Accept Customized
Application Coffee, Tea, Snack, Chocolate, Cookies, Candy, Nuts, Other Food
Sample Free
Bags Components
Tear Notch, Window, One Way Coffee Valve, are available SEAL & HANDELING
Top Zipper, Pocket Zipper, Heat Seal, Tin Tie, are available
Printing Gravure Printing or Digital Printing
PORT OF SHIPPING
Jiangmen
Craft
Hot Stamping, Matt Finish, etc FAST DELIVERY
7-10 Work Days
Product Name Glossy Finish Quad Seal Aluminum Foil Coffee Bags With Valve And Zipper Certifications BRC, ISO, HACCP, QS


Чанти за кафе алуминиево фолио

Алуминиевите торбички за кафе за фолио са популярен избор в кафе индустрията поради отличните им бариерни свойства и издръжливост. Тези торбички са изработени от множество слоеве материали, включително алуминиево фолио, пластмасови филми и хартия. Алуминиевият слой от фолио осигурява бариера срещу влага, кислород и светлина, докато пластмасовите филми помагат за предотвратяване на пробиви и изтичане.
Едно от основните предимства на чанти за кафе алуминиево фолио е способността им да защитават кафето от външни фактори, които могат да влошат неговото качество. Алуминиевият слой от фолио предотврати навлизането на въздуха и влагата в торбата, което може да доведе до застояло кафето и да загуби аромата му. Освен това, чантата може да бъде закрепена след отваряне, което може да помогне за поддържане на свежестта и аромата на кафето.
Алуминиевите торбички за кафе се предлагат в различни размери и форми, за да отговорят на нуждите на различни марки кафе. Те могат да бъдат отпечатани с графики и брандиране, за да хванат окото на потребителя и да предадат важна информация за кафето. Като цяло, алуминиевите торбички за кафе са надежден и рентабилен избор за кафе компании, които искат да защитят продукта си и да поддържат нейното качество.


Printed aluminum foil coffee bagsPrinted aluminum foil coffee bags


Отпечатани чанти за кафе алуминиево фолио

Отпечатаните чанти за кафе алуминиево фолио са често срещана гледка в пътеката за кафе на супермаркети и специализирани магазини. Тези торбички са изработени от множество слоеве материали, включително алуминиево фолио, пластмасови филми и хартия. Алуминиевият слой от фолио служи като бариера срещу влага, кислород и светлина, докато външният слой може да бъде отпечатан с атрактивна графика и брандиране, за да се хване окото на потребителя.

Едно от ключовите предимства на отпечатаните чанти за кафе алуминиево фолио е способността им да удължават срока на годност на кафето. Слоят на фолиото предотвратява влизането в контакт с въздух и влага, което може да доведе до застояло кафето и да загуби аромата му. Освен това, отпечатването на външния слой може да предаде важна информация за кафето, като неговия произход, ниво на печено и бележки за дегустация.


Матово ламиниране алуминиево фолио за кафе

Матово ламиниране Алуминиево фолио торбички за кафе предлагат уникален вид и усещане в сравнение с традиционните лъскави торбички. Тези торбички се правят чрез ламиниране на матов филм върху повърхността на алуминиевия слой от фолио, създавайки мека, кадифена текстура. Матовото покритие може да осигури по -висококачествен, първокласен вид за специализирани марки кафе.

По отношение на производителността, матово ламиниране алуминиево фолио за кафе осигуряват същите бариерни свойства като техните лъскави колеги. Алуминиевият слой от фолио предотврати въздуха, влагата и светлината от разграждане на кафето, докато матовият филм добавя допълнителен слой защита срещу драскотини и раздуци.

Aluminum foil coffee bags for cold brew coffeeMatte lamination aluminum foil coffee bagsPrinted aluminum foil coffee bags


Алуминиеви торбички за кафе за студено варене кафе

Cold Brew Coffee става все по -популярно през последните години и с него идва нуждата от специализирани опаковки. Алуминиевите торбички за кафе за студено варене са проектирани да издържат на уникалните изисквания на процеса на студено варене, което може да доведе до по -високи нива на киселинност и по -дълго време за извличане.

Тези торбички обикновено се правят от множество слоеве материали, включително алуминиево фолио, пластмасови филми и хартия. Алуминиевият слой от фолио осигурява бариера срещу кислород и светлина, докато пластмасовите филми помагат за предотвратяване на изтичане и пункции. Освен това, някои торбички могат да включват дегазен клапан за освобождаване на излишния въглероден диоксид и предотвратяване на спукането на торбата.

В обобщение, отпечатани чанти за кафе алуминиево фолио, матово ламиниране алуминиево фолио за кафе и чанти за кафе алуминиево фолио за студено варещо кафе предлагат уникални предимства за марките за кафе. Независимо дали търсите да покажете марката и графиката си, дайте първокласен вид и усещане или да защитите кафето си по време на процеса на студено варене, има чанта за кафе, която може да отговори на вашите нужди.

Properties Printed Aluminum Foil Coffee Bags Matte Lamination Aluminum Foil Coffee Bags Aluminum Foil Coffee Bags for Cold Brew Coffee
Barrier Properties Excellent Excellent Excellent
Appearance Can be printed with graphics Matte finish Varies
Special Features Can extend shelf life of coffee Premium look and feel Designed for cold brewing process, may include valve


продуктови категории : Чанти за кафе алуминиево фолио

Изпратете имейл до този доставчик
  • *Предмет:
  • *Да се:
    Mr. Michael Shea
  • *електронна поща:
  • *съобщение:
    Вашето съобщение трябва да бъде между 20-8000 знака
НачалоПродуктиЧанти за кафе алуминиево фолиоОтпечатано матово ламиниране фолио за кафе за кафе за студено варене
Изпратете запитване
*
*

У дома

Product

Whatsapp

За нас

Разследване

Ще се свържем с вас незабавно

Попълнете повече информация, така че да може да се свърже с вас по -бързо

Декларация за поверителност: Вашата поверителност е много важна за нас. Нашата компания обещава да не разкрива личната ви информация на всяко разширяване с изричните ви разрешения.

изпращам