MST Packaging Co., Ltd.

MST Packaging Co., Ltd.

michael@mstpack.com

86-750-8990560

MST Packaging Co., Ltd.
НачалоПродуктиКапсули за кафеПерсонализиран единичен сервиран кафе K чаши обичай
  • Описание на продукта
Overview
Атрибути на продукта

Модел №KK066

МаркаMst

Place Of OriginChina

Plastic TypePs, Pc, Pe, Melamine, Pp, Polylactic Acid, Pvc, Tritan

FeaturesWith Lid, Temperature Display, With Scale Tray, Portable, Sustainable, Large Capacity, Stocked, Business, Disposable, Folding, Not Inverted

Types Of Coffee And Tea ToolsTea Balls, Tea Strainers, Coffee Tampers, French Presses, Coffee Grinders, Percolators, Coffee Scoops, Grinder Brushes, Tea Sticks, Coffee Filter Baskets, Tea Infusers

Types Of Drinking UtensilsCoffee &Amp; Tea Sets, Vacuum Flasks &Amp; Thermoses

SpeciesHousehold Scales, Set, Mills, Roller, Other Home Decor, Coffee &Amp; Tea Tools, Storage Bags, Curtain Poles, Tracks &Amp; Accessories, Storage Boxes &Amp; Bins, Utensils, Water Kettles, Dessert Tools, Mini

MaterialAcrylic, Glass, Stainless Steel, Pa+Pe, Fiberglass, Silicone, Leather, Abs, Rubber, Resin, Crystal Glass, Lace, Pp, Metal, Silicone Rubber, Plant Fiber, Cardboard, Rattan, Plastic, Paper, Horn, Bamboo, Copper, Cotton, Purple Clay, Iron, Natural Shell, Float, Pet+Pe, Voile Bag, Mesh, Ceramic, Silver, Waterproof Pvc, Pla, Pet, Flock, Wooden, Crystal, Oxford, Pvc, Bone China, Cloth, Fabric, Stone

Metal TypeStainless Steel, Silver, Cast Iron, Aluminum, Carbon Steel, Iron, Aluminum Alloy

Capacity500ml-1l, 100ml, 400 Ml, 250ml

Възможност за доставк...

ОпаковкаКартон

транспортOcean,Land,Air,Express

възможност за снабдяване10ton

портJiangmen

Вид плащанеL/C,T/T,Paypal,D/P,D/A

ИнкотермFOB,EXW

Опаковка & доставка
Продажба на единици:
Piece/Pieces
Тип пакет:
Картон

В динамичния свят на опаковката на кафе, MSTPACK се очертава като доставчик на проследяване, предлагащ богата гама от персонализирани решения за опаковане на k-cups.


Персонализирани K чаши:

В яростната конкурентна кафе индустрия, отстояването не е просто желателно - това е наложително. Персонализираната услуга K Cup на MSTPACK дава възможност на марките за кафе да отпечата своята отчетлива идентичност на всяка чаша, насърчавайки разпознаването на марката и установява незаличима връзка с потребителите. Персонализирането на K чаши с лога, тагове и завладяващи дизайни гарантира, че всяка чаша се превръща в завладяващ посланик на марката.

Personalized K Cups

Coffee K Cups Custom:

MSTPACK превъзхожда в изкуството на персонализирането на Coffee K Cup. Въоръжен с авангардна технология и експертен опит в индустрията, MSTPACK гарантира, че всеки аспект на опаковката безпроблемно се подравнява с изображението на марката. От избора на материали до цветовите схеми и иновативните дизайнерски елементи, предлаганите опции за персонализиране са толкова разнообразни и богати, колкото кафето смеси, които капсулират.


Персонализиран сингъл сервират K чаши кафе:

За марките за кафе, целящи да изработят отличителна идентичност чрез своите смеси, Coffer Single Sing Coffe Coffe Coffe Coffe е стратегическо предимство. От избора на първокласни смеси за кафе до проектирането на поръчани опаковки, тази услуга дава възможност на марките да създадат изживяване на кафе с подпис. Шиещият аромат, нива на печено и опаковъчна естетика дава възможност на марките да се погрижат за разнообразни предпочитания на потребителите с несравнима точност.

Custom Single Serve K Cups Coffee

Разкриване на експертизата на MstPack:

MSTPACK, фронтнер в индустрията за опаковане на кафе, предоставя богат опит, който се грижи за уникалните нужди на марките за кафе. Непоколебимият ангажимент на компанията за качество, устойчивост и иновации го позиционира като идеален партньор за марки, които искат да направят трайно впечатление. Основните акценти на експертния опит на MSTPACK включват:

Key Features Benefits
Cutting-edge Printing High-resolution, vibrant designs for enhanced brand appeal
Sustainable Materials Eco-friendly packaging options in line with modern standards
Flexible Packaging Solutions Adaptable designs for various coffee blends and sizes
Compliance with Industry Standards Meeting regulatory requirements for food packaging
Competitive Pricing Cost-effective solutions without compromising quality

В динамичния свят на маркетинга на кафе способността да се предлага уникално и запомнящо се изживяване на марката е основна. Пакетът от услуги на MSTPack, включително персонализирани K чаши, персонализирани единични сервирани K чаши кафе и Coffee K Cups Custom, дават възможност на марките за кафе да издигнат образа си, да пленят аудиторията си и да предефинират присъствието си на пазара. Изберете MSTPack - Където иновациите отговарят на високи постижения и пътуването на вашата марка към несравним успех започва.


продуктови категории : Капсули за кафе

Изпратете имейл до този доставчик
  • *Предмет:
  • *Да се:
    Mr. Michael Shea
  • *електронна поща:
  • *съобщение:
    Вашето съобщение трябва да бъде между 20-8000 знака
НачалоПродуктиКапсули за кафеПерсонализиран единичен сервиран кафе K чаши обичай
Изпратете запитване
*
*

У дома

Product

Whatsapp

За нас

Разследване

Ще се свържем с вас незабавно

Попълнете повече информация, така че да може да се свърже с вас по -бързо

Декларация за поверителност: Вашата поверителност е много важна за нас. Нашата компания обещава да не разкрива личната ви информация на всяко разширяване с изричните ви разрешения.

изпращам