MST Packaging Co., Ltd.

MST Packaging Co., Ltd.

michael@mstpack.com

86-750-8990560

MST Packaging Co., Ltd.
НачалоПродуктиПерсонализирани торбички за кафеПерсонализирани отпечатани торбички за кафеСиликоново покритие с едно произволно кафе торбички с флексографски печат с флексографски печат
Свържете се с доставчика

Силиконово покритие с едно произволно кафе торбички с флексографски печат с флексографски печат

  • $0.12
    ≥1000
    Piece/Pieces
Color Classification:
  • Описание на продукта
Overview
Атрибути на продукта

Модел №PPP020

Материал за субстратпластмаса

Отпечатани елементиЧанта

Повърхностна обработкаРелеф, Филмово ламиниране, Горещо щамповане, Лакиране

Метод на печатЦифров печат

място на произходКитай

Възможност за доставк...

ОпаковкаКартон

транспортOcean,Land,Air,Express

възможност за снабдяване10ton

портJiangmen

Вид плащанеL/C,T/T,D/P,D/A,Paypal

ИнкотермFOB,EXW

Опаковка & доставка
Продажба на единици:
Piece/Pieces
Тип пакет:
Картон

В света на специализираното кафе опаковката играе решаваща роля за запазването на качеството и аромата на боба. Силиконови торбички за кафе, покрити с Mylar, чанти за кафе с едно производство на Mylar и торбички за кафе Mylar с флексографски печат са три ключови постижения, които революционизираха индустрията за опаковане на кафе. В тази статия ще се задълбочим в ползите и характеристиките на всеки тип торбичка за кафе и ще проучим значението, което те имат както за производителите на кафе, така и за потребителите.

Bags Tpye Stand Up Bags, Flat Bottom Bags, Side Gusset Bags, are available Color Up to 10 Color
Material Kraft Paper/ PLA/ Kraft Paper Size 4 oz, 6 oz, 8 oz, 12 oz, Accept Customized
Application Coffee, Tea, Snack, Chocolate, Cookies, Candy, Nuts, Other Food
Sample Free
Bags Components
Tear Notch, Window, One Way Coffee Valve, are available SEAL & HANDELING

Top Zipper, Pocket Zipper, Heat Seal, Tin

 Tie, are available

Printing Gravure Printing or Digital Printing
PORT OF SHIPPING
Jiangmen
Craft
Hot Stamping, Matt Finish, etc FAST DELIVERY
7-10 Work Days
Product Name Silicone-Coated Single-Origin Mylar Coffee Bags With Flexographic Printing Certifications BRC, ISO, HACCP, QS


Mylar Coffee Pags:

Mylar торбички за кафе, независимо дали те са покрити със силиконов или се използват за еднооригиново кафе или флексографски печат, предлагат няколко предимства, които ги правят популярен избор в сферата на опаковката за кафе.

Характеристики и предимства на торбичките с кафе Mylar:

Silicone-Coated Mylar Coffee Bags Single-Origin Mylar Coffee Bags Mylar Coffee Bags with Flexographic Printing
Barrier Properties Excellent barrier against oxygen, moisture, and UV light Effective preservation of flavors and aromas Protection against external elements
Shelf Life Extended shelf life of coffee beans Maintains freshness and quality of single-origin beans Preservation of coffee flavor
Printing Capabilities Limited printing options Opportunity to showcase origin and branding High-quality graphics and branding opportunities
Packaging Durability Durable and resistant to damage Ensures protection during handling and transportation Protection against physical damage
Size and Style Options Versatile sizes and closures Accommodates different volumes and marketing strategies Offers flexibility and convenience
Sustainability Options Environmentally friendly options available Contributes to sustainable packaging practices Eco-friendly choices for conscious consumers

Silicone-coated Mylar coffee bagsSingle-origin Mylar coffee bagsMylar Coffee Bags with Flexographic printing


I. МАЙЛАРНИ ПАЛЕННИ КАНГИ МИЛАР:

Панките за кафе, покрити с силикон, придобиха популярност поради изключителните си бариерни свойства и издръжливост. Тези торбички са конструирани с помощта на многослойна конструкция, с Mylar като основен материал и тънък слой силиконово покритие от вътрешната страна. Това силиконово покритие действа като бариера срещу кислород, влага и други външни фактори, които могат да компрометират свежестта и качеството на кафените зърна.

Предимства на торбичките за кафе на силиконова покривка:

  1. Удължен срок на годност: Силиконовото покритие осигурява отлична кислородна бариера, предотвратявайки процеса на окисляване, който може да доведе до застояло кафе. Това удължава срока на годност на кафените зърна и всеки път гарантира свежа и ароматна чаша.
  2. Защита на влагата: Силиконовият слой също действа като бариера за влага, предпазвайки боба от влажност и абсорбция на влага. Това помага да се поддържа оптималното съдържание на влага в кафето, запазвайки нейния аромат и аромат.
  3. Опазване на аромата: Подобрените бариерни свойства на торбичките с кафе на силикон, покрити с Mylar, ефективно предотвратяват загубата на летливи ароматни съединения, като поддържат аромата на кафе на зърна и пълни с аромат.
  4. Защита на UV светлината: Тези торби също предлагат защита срещу вредна UV светлина, която може да влоши качеството на кафените зърна с течение на времето.


II. Чанти за кафе с едно производство на Mylar:

Едноригиновото кафе придоби огромна популярност сред ентусиастите на кафе поради своите уникални и различни профили на вкус. За да се запази целостта на зърна с един произход, са разработени специализирани торбички за кафе Mylar.

Характеристики на чанти за кафе с един произход:

  1. Проследяване на произхода: Тези торбички често се предлагат с етикети или маркировки, които показват специфичния произход на кафените зърна. Това позволява на потребителите да оценят уникалните характеристики на кафето от различни региони и да правят информиран избор.
  2. Опазване на аромата: Едноригинните торбички за кафе Mylar осигуряват херметично уплътнение, запазвайки деликатните аромати на кафенето на кафените зърна. Торбичките ефективно предпазват боба от излагане на външни елементи, които могат да компрометират техния вкус и аромат.
  3. Персонализиран дизайн: Производителите на кафе често използват възможностите за печат на чанти Mylar, за да покажат отличителността на своето едно оригиново кафе. Това включва етикети, брандиране и други графични елементи, които подобряват цялостното представяне на продукта.


Silicone-coated Mylar coffee bagsSingle-origin Mylar coffee bagsMylar Coffee Bags with Flexographic printing


Iii. Mylar кафе торбички с флексографски печат:

Флеклеграфският печат е универсална и рентабилна техника за печат, често използвана в опаковката. Mylar кафе торбички с флексографски печат съчетават предимствата на Mylar материал с визуалната привлекателност на висококачествения печат.

Предимства на Mylar кафе торбички с флексографски печат:

  1. Висококачествена графика: Флексографският печат позволява възпроизвеждането на сложни дизайни, живите цветове и острите детайли в торбичките с кафе Mylar. Това дава възможност на производителите на кафе да създават визуално привлекателни опаковки, които се открояват на рафтовете на магазините.
  2. Възможности за брандиране: С флексографски печат производителите на кафе могат да включат своето лого на марката, информация за продукта и други елементи на брандиране директно в чантите. Това подобрява разпознаването на марката и създава професионален и сплотен образ.
  3. Ефективност на разходите: Флексографският печат е рентабилен вариант за мащабно производство. Той предлага ефективни скорости на печат, бързо време за сушене и възможност за използване на широка гама от мастила и субстрати, което го прави предпочитан избор за опаковане на кафе.

Заключение: торбички за кафе, покрити с силиконов, покрити с милар, торбички за кафе с един произход и чанти за кафе Mylar с флексографски печат са от съществено значение за осигуряването на свежестта, качеството и визуалната привлекателност на пакетираното кафе. Чрез използване на бариерните свойства на милара, покрит със силиконов, запазвайки уникалността на боб с едноригин и използвайки техники за флексографски печат, производителите на кафе могат да доставят изключително преживяване на кафе на потребителите. Тези постижения показват постоянните иновации и ангажираност за високи постижения в индустрията за опаковане на кафе.

продуктови категории : Персонализирани торбички за кафе > Персонализирани отпечатани торбички за кафе

Изпратете имейл до този доставчик
  • *Предмет:
  • *Да се:
    Mr. Michael Shea
  • *електронна поща:
  • *съобщение:
    Вашето съобщение трябва да бъде между 20-8000 знака
НачалоПродуктиПерсонализирани торбички за кафеПерсонализирани отпечатани торбички за кафеСиликоново покритие с едно произволно кафе торбички с флексографски печат с флексографски печат
Изпратете запитване
*
*

У дома

Product

Whatsapp

За нас

Разследване

Ще се свържем с вас незабавно

Попълнете повече информация, така че да може да се свърже с вас по -бързо

Декларация за поверителност: Вашата поверителност е много важна за нас. Нашата компания обещава да не разкрива личната ви информация на всяко разширяване с изричните ви разрешения.

изпращам