MST Packaging Co., Ltd.

MST Packaging Co., Ltd.

michael@mstpack.com

86-750-8990560

MST Packaging Co., Ltd.
НачалоПродуктиПерсонализирани торбички за кафеТорбички с кафе с клапанПремиум компостируеми отпечатани екологични торбички за кафе с клапан с клапан с клапан

Премиум компостируеми отпечатани екологични торбички за кафе с клапан с клапан с клапан

  • $0.11
    ≥1000
    Piece/Pieces
Color Classification:
  • Описание на продукта
Overview
Атрибути на продукта

Модел №PPB005

Материал за субстратпластмаса

Повърхностна обработкаРелеф, Филмово ламиниране, Горещо щамповане, Лакиране

Метод на печатЦифров печат

място на произходКитай

Възможност за доставк...

ОпаковкаКартон

транспортOcean,Land,Air,Express

възможност за снабдяване10ton

портJiangmen

Вид плащанеL/C,T/T,D/P,D/A,Paypal,Others

ИнкотермFOB,EXW

Опаковка & доставка
Продажба на единици:
Piece/Pieces
Тип пакет:
Картон

Торбички за кафе с клапан, смлени торбички за кафе с клапан, екологични торбички за кафе с клапан, изработени от торбички с кафе с фабрика за клапа, персонализирайте торбички с кафе с клапан , смляни торбички за кафе с клапан , екологични торбички за кафе с клапан от торбички с кафе с клапан доставчик.


Bags Tpye Stand Up Bags, Flat Bottom Bags, Side Gusset Bags, are available Color Up to 10 Color
Material Kraft Paper/ PLA/ Kraft Paper Size 4 oz, 6 oz, 8 oz, 12 oz, Accept Customized
Application Coffee, Tea, Snack, Chocolate, Cookies, Candy, Nuts, Other Food
Sample Free
Bags Components
Tear Notch, Window, One Way Coffee Valve, are available SEAL & HANDELING
Top Zipper, Pocket Zipper, Heat Seal, Tin Tie, are available
Printing Gravure Printing or Digital Printing
PORT OF SHIPPING
Jiangmen
Craft
Hot Stamping, Matt Finish, etc FAST DELIVERY
7-10 Work Days
Product Name Premium Compostable Printed Eco-friendly Ground coffee bags with valve Certifications BRC, ISO, HACCP, QS

Премиум компостируеми отпечатани екологични торбички за кафе с клапан с клапан с клапан



Добре дошли в нашата премиум гама от компостируеми торбички за кафе с Valve, предназначени да задоволят нуждите на любителите на кафе, които търсят устойчиво и екологично подходящо за опаковане решение. Нашите торбички за кафе са изработени от първокласни материали, които са както компостируеми, така и биоразградими, което ги прави отличен избор за тези, които искат да намалят въздействието си върху околната среда.

Смъртни торбички за кафе с клапан

Вярваме, че опаковката е също толкова важна, колкото самото кафе. Ето защо нашите наземни торбички за кафе с Valve са проектирани да поддържат кафето ви по-дълго по-дълго, благодарение на еднопосочния клапан, който позволява освобождаването на въглероден диоксид, без да пуска кислород. Това гарантира, че вашето кафе остава свежо и пълно с аромат, Дори след отварянето на чантата.
coffee bags with valve

Нашите екологични торбички за кафе с клапан са изработени от растителни материали, които са възобновяеми, компостируеми и биоразградими. Това ги прави отличен избор за тези, които искат да намалят въздействието си върху околната среда. С нашите торбички можете да се насладите на беззащитното ви вина, като знаете, че правите своята роля за планетата .


Компостируеми отпечатани екологични торбички за кафе с клапан

Нашите първокласни компостируеми отпечатани екологични торбички за кафе с клапан се предлагат в редица размери, което ги прави подходящи както за дома, така и за търговска употреба. Независимо дали сте собственик на кафене, който търси устойчиво опаковъчно решение или любител на кафе, който иска да се наслади на кафето си, като същевременно намалява въздействието им върху околната среда, нашите чанти са идеалният избор.

Ние също така разбираме, че качеството на опаковката на кафе не е само за функционалността, но и за естетиката. Ето защо ние предлагаме персонализирани опции за печат на нашите чанти за кафе, което ви позволява да добавите своя собствена марка или произведения на изкуството към чантите. Това ще направи вашето кафето да се открои и по -нататък от MST. Нашият ангажимент за устойчивост и функционалност гарантира, че нашите чанти са идеалният избор както за любителите на кафе, така и за бизнеса.



Торбички с кафе с доставчик на клапани Mstpack

Mstpack е производител и доставчик на торбички с кафе с клапан . Ние предлагаме широк спектър от опции за персонализиране, включително размер, материал, печат и опции за клапани.
MSTPACK предлага опции за печат по поръчка за нашите торбички за кафе с клапан , позволявайки на кафените и търговците на дребно да добавят своята марка и лого към чантите. Ние също предлагаме различни опции за клапани, включително дегазани клапани, ароматни клапани и други, за да помогнем за запазването на свежестта и аромата на кафето.
В допълнение към торбички с кафе с клапан , MSTPACK предлага и гама от други торбички за кафе с клапан , смлени торбички за кафе с клапан , екологични торбички за кафе с клапан и още.


продуктови категории : Персонализирани торбички за кафе > Торбички с кафе с клапан

Изпратете имейл до този доставчик
  • *Предмет:
  • *Да се:
    Mr. Michael Shea
  • *електронна поща:
  • *съобщение:
    Вашето съобщение трябва да бъде между 20-8000 знака
НачалоПродуктиПерсонализирани торбички за кафеТорбички с кафе с клапанПремиум компостируеми отпечатани екологични торбички за кафе с клапан с клапан с клапан
Изпратете запитване
*
*

У дома

Product

Whatsapp

За нас

Разследване

Ще се свържем с вас незабавно

Попълнете повече информация, така че да може да се свърже с вас по -бързо

Декларация за поверителност: Вашата поверителност е много важна за нас. Нашата компания обещава да не разкрива личната ви информация на всяко разширяване с изричните ви разрешения.

изпращам