MST Packaging Co., Ltd.

MST Packaging Co., Ltd.

michael@mstpack.com

86-750-8990560

MST Packaging Co., Ltd.
НачалоПродуктиЧанти за кафе алуминиево фолиоМатово покритие Алуминиево фолио странично кафето торбички с черен екстериор по поръчка по поръчка

Матово покритие Алуминиево фолио странично кафето торбички с черен екстериор по поръчка по поръчка

  • $0.1
    ≥1000
    Piece/Pieces
Вид плащане:
L/C,T/T,D/P,D/A,Paypal
Инкотерм:
FOB,EXW
Мин. Поръчка:
1000 Piece/Pieces
транспорт:
Ocean,Land,Air,Express
порт:
Jiangmen
  • Описание на продукта
Overview
Атрибути на продукта

Модел №MPA001

СтатусНаполовина трудно

употребаХрана

Метод на обработкаОтпечатано

формаИзрязване на парче

място на произходКитай

Възможност за доставк...

ОпаковкаКартон

транспортOcean,Land,Air,Express

възможност за снабдяване10ton

портJiangmen

Вид плащанеL/C,T/T,D/P,D/A,Paypal

ИнкотермFOB,EXW

Опаковка & доставка
Продажба на единици:
Piece/Pieces
Тип пакет:
Картон

Странични торбички за кафе, алуминиеви странични торбички за кафе, торбички за кафе Foil Side Gusset, проектирани от пластмасови торбички за кафе, фабрика за шивашки странични чанти за кафе, алуминиеви страни От доставчик на пластмасови торбички за кафе.


Bags Tpye Matte Finish Aluminum Foil Side Gusset Coffee Bags With Black Exterior Custom Printing Color Up to 10 Color
Material Kraft Paper/ PLA/ Kraft Paper Size 4 oz, 6 oz, 8 oz, 12 oz, Accept Customized
Application Coffee, Tea, Snack, Chocolate, Cookies, Candy, Nuts, Other Food
Sample Free
Bags Components
Tear Notch, Window, One Way Coffee Valve, are available SEAL & HANDELING
Top Zipper, Pocket Zipper, Heat Seal, Tin Tie, are available
Printing Gravure Printing or Digital Printing
PORT OF SHIPPING
Jiangmen
Craft
Hot Stamping, Matt Finish, etc FAST DELIVERY
7-10 Work Days
Product Name Vintage Elegant Gold Foil Coffee Bags With Card Slot And Scoop Certifications BRC, ISO, HACCP, QS
The other type of our product PRODUCT CATEGORIES/ Compostable Coffee Bags/ Biodegradable Coffee Bags/ Recyclable Coffee Bags/ Custom Coffee Bags/ Coffee Bags With Valve/ Coffee Bags With Window/ Coffee Bags With Zipper/ Coffee Bags With Ziplock/ Coffee Bags With Tin Tie/ Custom/ Printed Coffee Bags/ Stand Up Coffee Bags/ Gusset Bottom Coffee Bags/ Coffee Packaging Bags/ Aluminum Foil Coffee Bags/ Coffee Pouches/ Coffee Brewer Bag/ Stand Up Pouches/ Coffee / Tea Bags/ Flat Bottom Bags


Странични торбички за кафе: Крайното опаковъчно решение за прясно кафе

Кафето е съществена част от ежедневието на много хора и не е изненада, че опаковката на кафе играе жизненоважна роля за запазването на свежестта и аромата на кафето. Сред различните възможности за опаковане на кафе, торбичките за кафе на Gusset придобиха огромна популярност през последните години. В тази статия ще обсъдим предимствата на използването на странични торбички за кафе Gusset и характеристиките на матово завършени алуминиеви фолио странични торбички за кафе Gusset с черен екстериор по поръчка.

Biodegradable-Matte-Black-Kraft-Coffee-Packaging-Bag

Алуминиеви странични торбички за кафе Gusset: Защо те са популярен избор

Алуминиевите странични торбички за кафе на Gusset са известни с отличните си бариерни свойства, които предпазват кафето от влага, кислород и светлина, осигурявайки максимална свежест и аромат. Освен това алуминият е лек и гъвкав материал, който позволява лесно транспортиране и съхранение. Страничният дизайн на тези чанти осигурява достатъчно място за брандиране и информация за продукта, което ги прави идеално опаковъчно решение за пекари за кафе.

Foil Side Gusset Coffee Bags: Какво ги изпъква

Странични торбички за кафе Foil предлагат всички предимства на алуминиевите торбички, но с добавен слой защита. Слоят на фолиото отразява светлината и топлината, предотвратявайки кафето да стане застояло или да загуби аромата си. Матовото покритие алуминиево фолио странично кафето торбички с кафе с черен екстериор по поръчка не само осигурява превъзходна защита на кафето, но и придаде първокласен вид и усещане, което го прави на рафтовете.

Персонализиран печат: Как издига вашата марка

Една от ключовите характеристики на матовите покрития алуминиево фолио странични чанти за кафе с черен екстериор по персонализиран печат е, че позволява на кафеварите за кафе да персонализират опаковката си с персонализирани дизайни и брандиране. Персонализираният печат не само подобрява външния вид на чантата, но също така помага да се създаде разпознаване и лоялност на марката сред клиентите. Използвайки персонализиран печат, Coffee Roasters могат да разграничат марката си от конкурентите и да установят силна идентичност на марката.


100-Plant-based-Recyclable-Carbon-neutral-Coffee-Bags


В заключение, торбичките за кафе на странични кафчета, особено алуминиеви и фолио, като торбички с кафе, предлагат отлични възможности за защита и брандиране на пекали за кафе. Алуминиевите торбички за алуминиево фолио с матово покритие с черен екстериор по поръчка по поръчка е първокласно решение за опаковане, което съчетава превъзходна защита, привличащ вниманието дизайн и персонализирана марка, за да повиши вашата марка и да осигури максимална свежест и аромат на вашето кафе.


MST Side Gusset Coffee Bags Доставчик

Имате ли нужда от надежден доставчик на странични торбички за кафе , които могат да ви помогнат да запазите кафето си свежо и ароматно? Не гледайте повече от MST чанти за кафе! Ние сме опитен производител на висококачествени странични торбички за кафе, направени от първокласни материали, за да гарантираме запазването на качеството на вашия чай.

Нашите странични торбички за кафе на Gusset се предлагат в различни размери и стилове, за да отговорим на вашите специфични нужди за съхранение на кафе, включително странични торбички за кафе Gusset, алуминиеви странични торбички за кафе, фолио, странични торбички за кафе . Нашите чанти разполагат с херметически уплътнения, които предотвратяват повреди на кислорода и влагата ви, поддържайки го свежи за по -дълги периоди. В MST компостируеми чанти за кафе, ние сме посветени на доставянето на най -добрите възможни продукти и услуги на нашите клиенти.


продуктови категории : Чанти за кафе алуминиево фолио

Изпратете имейл до този доставчик
  • *Предмет:
  • *Да се:
    Mr. Michael Shea
  • *електронна поща:
  • *съобщение:
    Вашето съобщение трябва да бъде между 20-8000 знака
НачалоПродуктиЧанти за кафе алуминиево фолиоМатово покритие Алуминиево фолио странично кафето торбички с черен екстериор по поръчка по поръчка
Изпратете запитване
*
*

У дома

Product

Whatsapp

За нас

Разследване

Ще се свържем с вас незабавно

Попълнете повече информация, така че да може да се свърже с вас по -бързо

Декларация за поверителност: Вашата поверителност е много важна за нас. Нашата компания обещава да не разкрива личната ви информация на всяко разширяване с изричните ви разрешения.

изпращам