MST Packaging Co., Ltd.

MST Packaging Co., Ltd.

michael@mstpack.com

86-750-8990560

MST Packaging Co., Ltd.
НачалоПродуктиПерсонализирани торбички за кафеТорбички с кафе с ципПЕТ/PE ламинирани торбички с кафе с цип с калаени връзки

ПЕТ/PE ламинирани торбички с кафе с цип с калаени връзки

  • $0.12
    ≥1000
    Piece/Pieces
Color Classification:
  • Описание на продукта
Overview
Атрибути на продукта

Модел №PPP026

Материал за субстратпластмаса

Отпечатани елементиЧанта

Повърхностна обработкаРелеф, Филмово ламиниране, Горещо щамповане, Лакиране

Метод на печатЦифров печат

място на произходКитай

Възможност за доставк...

ОпаковкаКартон

транспортOcean,Land,Air,Express

възможност за снабдяване10ton

портJiangmen

Вид плащанеL/C,T/T,D/P,D/A,Paypal

ИнкотермFOB,EXW

Опаковка & доставка
Продажба на единици:
Piece/Pieces
Тип пакет:
Картон

ПЕТ/PE ламинирани торбички с кафе с цип с калаени връзки са основно решение за опаковане за кафе индустрията. Тази статия ще изследва характеристиките и предимствата на торбичките с кафе за домашни любимци/PE, ламинирани торбички с кафе с цип и торбички с кафе с цип с калаени връзки. Ще се задълбочим в тяхната композиция, функционалност и предимства, ще хвърлим светлина защо те са предпочитан избор за опаковане на кафе.

Bags Tpye Stand Up Bags, Flat Bottom Bags, Side Gusset Bags, are available Color Up to 10 Color
Material Kraft Paper/ PLA/ Kraft Paper Size 4 oz, 6 oz, 8 oz, 12 oz, Accept Customized
Application Coffee, Tea, Snack, Chocolate, Cookies, Candy, Nuts, Other Food
Sample Free
Bags Components
Tear Notch, Window, One Way Coffee Valve, are available SEAL & HANDELING
Top Zipper, Pocket Zipper, Heat Seal, Tin Tie, are available
Printing Gravure Printing or Digital Printing
PORT OF SHIPPING
Jiangmen
Craft
Hot Stamping, Matt Finish, etc FAST DELIVERY
7-10 Work Days
Product Name Pet/Pe Laminated Zipper Coffee Bags With Tin Ties Certifications BRC, ISO, HACCP, QS


Торбички с кафе с цип:

Чантите за кафе Zipper са популярен избор за опаковане на кафе поради тяхното удобство и функционалност. Тези чанти се отличават с затваряне на цип, което позволява лесен достъп до кафето, като същевременно го поддържа свежо между употребите. Ципът осигурява херметично уплътнение, запазвайки аромата, аромата и качеството на кафето за по -дълъг период.

Едно от основните предимства на торбичките с кафе Zipper е техният удобен за потребителя дизайн. С просто дърпане на ципа потребителите могат да отворят чантата, да изгребват желаното количество кафе и да я отпечатват без усилие. Тази функция е особено полезна за любителите на кафе, които предпочитат да смилат боба си или да експериментират с различни вари, тъй като те могат удобно да имат достъп до кафето си, без да се нуждаят от допълнителни контейнери за съхранение.


Чанти за кафе за домашни любимци/PE:

Чантата за кафе Pet/Pe Zipper са проектирани да осигуряват отлични бариерни свойства и издръжливост. Тези торбички са съставени от комбинация от PET (полиетилен терефталат) и PE (полиетилен), предлагайки оптимална защита срещу влага, кислород и светлина. Затварянето на ципа осигурява удобно закрепване, поддържане на свежестта на кафенето или боб за продължителен период.

Основни функции:

  • Превъзходни бариерни свойства: Комбинацията PET/PE предлага отлична устойчивост на влага, кислород и светлина, предотвратявайки разграждането на вкуса и загубата на аромат.
  • Устойчива конструкция: торбичките са изработени с висококачествени материали, осигурявайки устойчивост на разкъсване и пробиване по време на работа и транспортиране.
  • Затваряне на цип: Удобното затваряне на цип позволява лесно отваряне и закрепване, осигурявайки дълготрайна свежест.
  • Персонализиран дизайн: Чанта за кафе Pet/Pe Zipper могат да бъдат отпечатани по поръчка с лога на марката, информация за продукта и атрактивни дизайни, подобряване на видимостта на марката и привлекателността на рафта.

PET/PE Zipper Coffee BagsPET/PE Zipper Coffee BagsPET/PE Zipper Coffee Bags


Ламинирани торбички с кафе с цип:

Ламинираните торбички за кафе с цип комбинират множество слоеве материали, за да осигурят засилена защита и запазване на кафе продукти. Тези торбички обикновено са съставени от PET, PE, алуминиево фолио и/или найлон, предлагащи изключителни бариерни свойства срещу външни елементи.

Основни функции:

  • Подобрени свойства на бариерата: Комбинацията от различни слоеве осигурява висока бариера срещу влага, кислород, светлина и миризма, предпазваща свежестта и качеството на кафе.
  • Разширен срок на годност: Ламинираната конструкция гарантира минимална пропускливост, удължавайки срока на срок на срок на кафе.
  • Запечатани с топлина ръбове: торбичките са топлинни, за да се предотврати изтичането и поддържането на целостта на продукта.
  • Универсални размери и форми: ламинираните торбички с кафе с цип се предлагат в различни размери и форми, за да се съобразят с различни нужди за опаковане на кафе.

Laminated Zipper Coffee BagsLaminated Zipper Coffee BagsLaminated Zipper Coffee Bags


Чанти за кафе с цип с калаени връзки:

Торбички с кафе с цип с калаени връзки предлагат уникален механизъм за запечатване, който съчетава удобството на затварянето на цип с добавената сигурност на Tin Ties. Тези торбички се използват широко в кафе индустрията за опаковане на цял боб или смляно кафе.

Основни функции:

  • Херметично уплътнение: Затварянето на ципа осигурява херметично уплътнение, запазвайки аромата, аромата и свежестта на кафето.
  • Допълнителна сигурност: TIN връзките осигуряват допълнителен слой защита, като се гарантира, че торбата остава сигурно запечатана, докато се отвори.
  • Лесен за използване: Затварянето на ципа и калаените връзки правят тези чанти удобни за потребителя и позволяват удобно отваряне и запушване.
  • Устойчив вариант: торбички с кафе с цип с калаени връзки могат да бъдат произведени с помощта на екологични материали, което ги прави екологично съзнателен избор.

Таблица: Сравнение на торбички за кафе за домашни любимци/PE, ламинирани торбички с кафе с цип и торбички с цип с калай с калаени връзки


Features Pet/Pe Zipper Coffee Bags Laminated Zipper Coffee Bags Zipper Coffee Bags with Tin Ties
Barrier properties Excellent Exceptional High
Durability High High High
Resealability Yes Yes Yes
Customization options Yes Yes Yes
Additional security No No Yes
Shelf life Good Excellent Excellent
Sustainability Limited Depends on materials used Eco-friendly options available

В заключение, ламинираните торбички за кафе за домашни любимци/PE с калаени връзки предлагат универсален и ефективен опаковъчен разтвор за кафе продукти. Чантата за кафе за домашни любимци/PE осигуряват превъзходни бариерни свойства и засилване, като гарантират свежестта на кафето. Ламинираните чанти за кафе с цип предлагат подобрена защита и удължен срок на годност, докато торбичките с кафе с цип с калаени връзки съчетават удобство и допълнителна сигурност. Разбирането на характеристиките и предимствата на тези опции за опаковане е от решаващо значение за производителите на кафе и търговците на дребно, които целят да доставят висококачествени продукти на своите клиенти.


продуктови категории : Персонализирани торбички за кафе > Торбички с кафе с цип

Изпратете имейл до този доставчик
  • *Предмет:
  • *Да се:
    Mr. Michael Shea
  • *електронна поща:
  • *съобщение:
    Вашето съобщение трябва да бъде между 20-8000 знака
НачалоПродуктиПерсонализирани торбички за кафеТорбички с кафе с ципПЕТ/PE ламинирани торбички с кафе с цип с калаени връзки
Изпратете запитване
*
*

У дома

Product

Whatsapp

За нас

Разследване

Ще се свържем с вас незабавно

Попълнете повече информация, така че да може да се свърже с вас по -бързо

Декларация за поверителност: Вашата поверителност е много важна за нас. Нашата компания обещава да не разкрива личната ви информация на всяко разширяване с изричните ви разрешения.

изпращам